Slow Marketing

Automatizált marketing

2017. május 10. 19:42 - Sebestény Csilla

„A legnagyobb kockázat az, ha nem vállalsz semmilyen kockázatot. Egy gyorsan változó világban az egyetlen stratégia, ami biztosan sikertelen, az, ha soha nem kockáztatsz.“

(Mark Zuckerberg)

robot-916284_1920.jpg

Egy gyorsan változó világban pedig az is hatalmas kockázat, ha nem kockáztatod az idődet azzal, hogy tartsd a lépést az említett változásokkal. A technológia folyamatosan megújul, újabb és újabb innovációk jelennek meg – marketing területén pedig egyre több csatorna üti fel a fejét (mások pedig eltűnnek).

Lehet, hogy bevált egy csatorna, ezért ragaszkodsz hozzá, viszont az már haldoklik ­– közben pedig változtatni nem akarsz, újabb dolgot megtanulni nem akarsz, így nem csatlakozol az újabb csatornákhoz. Talán ez a legrosszabb, amit tehetsz.

Jogos, hogy nem akarsz egész nap a számítógép előtt ülni, hogy tarthasd a lépést. Tényleg kényelmetlen lenne, ha a csúsidőkben kéne a Facebook előtt ülni, hogy pont akkor nyomhasd meg a „Küldés“ gombot, amikor a legoptimálisabb. Inkább szedd össze előre az anyagaidat, vezess kontent-kalendáriumot, és egy stratégia mentén időzítsd be a bejegyzéseket. Az sem gond, ha közben befut egy hír, amit mindenképp szeretnél megosztani minél hamarabb: a posztokat újtaidőzítheted.

A múlt héten ráadásul Mailchimp is elérhetővé tette minden felhasználó számára az automatizáció funkciót, így hírleveleidet is előre beidőzítheted. Küldd el a megfelelő üzenetet a megfelelő embereknek a megfelelő időben!

Ha pedig gondod akadna a stratégiával és a tartalomgyártással, ajánlom a Bright Side Marketing csapatát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://slowmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr9512496871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása