Slow Marketing

Nosztalgikus Messenger-frissítés

2017. március 26. 14:13 - Sebestény Csilla

„Amióta az emberiség elsajátította a beszéd képességét, minden generáció elmondja, hogy már nem úgy mennek a dolgok, mint régen.“

(Emma Hartley) 

https-_2f_2fblueprint-api-production_s3_amazonaws_com_2fuploads_2fcard_2fimage_2f423564_2f01b88a55-413d-4b11-9a03-715e600b7f06.jpg

Fotó: Mashable

 

Hogy nem úgy mennek a dolgok, mint régen? Dehogynem! A Facebook Messenger két új funkcióval bővül, ám ezek most nem a Snapchatből lehetnek ismerősök – írta a Mashable.

Mostantól kiemelhetjük, kinek szánjuk kimondottal az üzenetet – ez a group chatben lehet hasznos. Ezt úgy tehetjük meg, hogy egy @ után begépeljük az illető nevét. A megemlített személy értesítést fog kapni az említésről, de szerencsére a Facebook engedi, hogy ezt kikapcsoljuk.

A másik új lehetőség is a Slackből lehet ismerős, ám engem egy másik régi programra is emlékeztet: az MSN-re! Az alapfunkció lényege az, hogy hasonlóan, mint a Slackben, különböző reakciókat adhatunk az üzenetekre – úgy, mint a bejegyzésekre is. Az adott rekaciók pedig hasonlóan betöltik az egész képernyőt, mint anno az MSN-en, ha mondjuk puszit küldtünk a másiknak. Megmondom őszintén, ez a dolog nekem nagyon hiányzott!

A reakciók között lesz a „dislike“ gomb is, igaz, a Facebook azt mondja, ez náluk a nemet jelenti. Szívecske helyett pedig a szívecske szemű szmájlival reagálhatunk.

Ezen funkciók bevezetésével a Messenger még többet jelen lehet az életünkben, hiszen jócskán feldúzzasztja az értesítések számát, már ha elkezdik használni az emberek.    

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://slowmarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr612371515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása